Skip to main content

Let Me Hack It - Luovan teknologian ja ohjelmoinnin verkkokurssi (syksy 2019)

Onko ohjelmointi luovaa tekemistä? Voiko taidetta koodata? Miksi häkkääminen on tulevaisuuden taito? Eikös se ole jotain laitonta? Let Me Hack It on OPH:n rahoittama luovan teknologian verkkokurssi - tämä kurssin toinen kierros on käynnissä 2.9.-31.10.2019. Tule mukaan klikkaamalla "Liity kurssille"!

Kurssista

Onko ohjelmointi luovaa tekemistä? Voiko taidetta koodata? Mikä ihmeen maker-kulttuuri? Miksi häkkääminen on tulevaisuuden taito? Eikös se ole jotain laitonta?

Luovan teknologian ja ohjelmoinnin verkkokurssilla ohjelmoidaan kuvataidetta Processing-ympäristössä, tehdään omaa musiikkia Sonic Pi:n avulla tai koodataan elektroniikka-alusta Arduinolla - valitse itseäsi kiinnostava aihealue tai käy läpi vaikka kaikki! Kurssin harjoitukset, webinaarit ja keskustelut antavat ideoita luovuuden, teknologian ja pedagogiikan yhdistämiseen sekä monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun. Saat valmiuksia hyödyntää avoimia teknologioita ja materiaaleja. Voit toteuttaa kurssin harjoitukset myös omassa opetuksessasi. Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista ei vaadita.

Koulutuksen laajuus on 1-5 opintopistettä. Kurssitehtävät voi suorittaa joustavasti seitsemän viikon ohjatun jakson aikana 2.9.-31.10.2019.

Koulutus on OPH:n rahoittamaa opettajien täydennyskoulutusta, ja sen toteuttavat Mehackit ja Educendo.

Lisätietoja: sanna@mehackit.org

Ohjaajat

Ville Heilala

Ville Heilala

Kurssin pääohjaaja. Opettaja, tutkija, oppimisteknologi, muusikko, FM, KM

Sanna Reponen

Sanna Reponen

Elektroniikka ja ohjelmointi -polun ohjaaja. Teknologiakasvattaja, tekninen johtaja, FM, TaM

Mikko Eloholma

Mikko Eloholma

Kuvataide ja ohjelmointi -polun ohjaaja. Opettaja, pedagoginen johtaja, KM

Antti Suomalainen

Antti Suomalainen

Musiikki ja ohjelmointi -polun ohjaaja. Musiikkiteknologi, muusikko, MuK

 
Enroll