Skip to main content

Let Me Hack It - Luovan teknologian ja ohjelmoinnin opettajamateriaali

Onko ohjelmointi luovaa tekemistä? Voiko taidetta koodata? Miksi häkkääminen on tulevaisuuden taito? Eikös se ole jotain laitonta? Let Me Hack It -opettajamateriaali on tuotettu OPH:n rahoittaman verkkokoulutuksen yhteydessä vuonna 2019. Klikkaa "Liity kurssille" ja tutustu omaan tahtiin värkkäilyn ja luovan ohjelmoinnin mahtavaan maailmaan!

Materiaalista

Onko ohjelmointi luovaa tekemistä? Voiko taidetta koodata? Mikä ihmeen maker-kulttuuri? Miksi häkkääminen on tulevaisuuden taito? Eikös se ole jotain laitonta?

Tutustu luovaan teknologiaan ja ohjelmointiin ja koodaa kuvataidetta Processing-ympäristössä, tee omaa musiikkia Sonic Pi:n avulla tai ohjelmoi elektroniikka-alusta Arduinolla - valitse itseäsi kiinnostava aihealue tai käy läpi vaikka kaikki! Harjoitukset antavat ideoita luovuuden, teknologian ja pedagogiikan yhdistämiseen sekä monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun. Saat valmiuksia hyödyntää avoimia teknologioita ja materiaaleja. Voit toteuttaa harjoitukset myös omassa opetuksessasi. Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista ei vaadita.

Alkuperäinen Let Me Hack It -verkkokurssi oli 7 viikon mittainen, ja sen kuluessa myös keskusteltiin ahkerasti kurssiteemoista. Osallistujat arvioivat toistensa töitä sekä toteuttivat opetuskokeiluja. Itseopiskelumateriaaliin ei sisälly palautettavia tehtäviä eikä keskusteluja seurata aktiivisesti.

Materiaalin ovat tuottaneet yhteistyössä Mehackit ja Educendo.

Lisätietoja: hello@mehackit.org

Kurssi on kaikille avoin eikä vaadi kirjautumista. Monivalintatehtäviä, palautuksia ja keskustelumahdollisuutta varten tarvitset kuitenkin tunnukset.

Tästä pääset kurssille kirjautumatta

 
Enroll