Skip to main content

Elektroniikka ja ohjelmointi Arduinolla (Stadin AO)

Kurssilla rakennetaan ja ohjelmoidaan erilaisia vimpaimia Arduino-alustalla. Kurssilla opit käytännössä, miten erilaiset elektroniikkalaitteet toimivat ja miten ohjelmointia ja elektroniikkaa voi käyttää omaan itseilmaisuun.

Kurssista

Kurssilla rakennetaan ja ohjelmoidaan erilaisia vimpaimia Arduino-alustalla. Arduinolla voi lukea erilaisia sensoreita sekä ohjata erilaisia komponentteja valoista moottoreihin. Arduinoa ohjataan kirjoittamalla tietokoneella ohjelma ja lataamalla ohjelma Arduinolle.

Kurssin tarkoituksena on tutustua käytännössä siihen, miten meitä ympäröivät erilaiset elektroniikkalaitteet toimivat ja miten ohjelmointia ja elektroniikkarakentelua voi käyttää omaan itseilmaisuun. Ohjelmoinnin ja elektroniikkarakentelun kokeileminen havainnollistaa sitä, miten maailma meidän ympärillä toimii ja avaa käsityksiä siitä, mikä on mahdollista. Ohjelmointi on paitsi taito, myös ajattelutapa ja tuon ajattelutavan kokeileminen on mielestämme tärkeää.

Kurssi on kaikille avoin eikä vaadi kirjautumista. Monivalintatehtäviä ja palautuksia varten tarvitset kuitenkin tunnukset.

Tästä pääset kurssille kirjautumatta

 
Enroll